Promocja!
Olej Rycynowy

Olej Rycynowy 90g

New product

Olej rycynowy w kosmetyce stosowany jest jako odżywka wzmacniająca włosy, rzęsy, brwi i paznokcie.

6,95 zł (brutto)

7,95 zł (brutto)

-1,00 zł

Olej Rycynowy 90g

Olej rycynowy to gęsta ciecz, bezbarwna lub jasnożółta - produkt roślinny, otrzymywany z nasion byliny. Posiada szerokie możliwości zastosowań. W kosmetyce stosowany jest jako odżywka wzmacniająca włosy, rzęsy, brwi i paznokcie

Olej Rycynowy ma szerokie zastosowanie kosmetyczne i dermatologiczne.

Przy stosowaniu na paznokcie, znakomitym pomysłem jest stworzenie roztworu z kilkoma kroplami soku z cytryny, który należy wmasować w paznokcie, również na okres
2-3 godzin, po czym dokładnie umyć ręce.

Stosowanie: Przy pielęgnacji włosów olej rycynowy należy nanieść na włosy, skórę głowy i dokładnie go rozprowadzić. Następnie  należy okryć włosy ręcznikiem i pozostawić na ok. 2-3 godziny. Po czym umyć włosy szamponem.

INCI: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil

W tej chwili brak opinii klientów.

Napisz recenzję

Podobne produkty