Termometr do pieczenia mięs wędzarni

New product

Doskonały analogowy termometr, nie tylko do wędzarni - ma szerokie zastosowanie w gastronomi, zarówno do użytku domowego, jak i w restauracjach.

9,95 zł (brutto)

Termometr do pieczenia mięs wędzarni

Doskonały analogowy termometr, nie tylko do wędzarni - ma szerokie zastosowanie w gastronomi, zarówno do użytku domowego, jak i w restauracjach i w przemyśle spożywczym. Z łatwością sprawdzisz temperaturę pieczonego mięsa (lub innego dania) zapewniając jego doskonałą jakość.

Termometr jest bezrtęciowy, co zapewnia bezpieczeństwo użytkowania. Wykonany ze stali nierdzewnej. Posiada bardzo praktyczne symbole optymalnej temperatury pieczenia dla określonego typu mięsa (m.in. wołowina, baranina, drób itp.). W zestawie skuwka do chowania sondy, która może służyć również do jej podtrzymywania.

Specyfikacja:
- doskonały analogowy termometr,
- bezrtęciowy,
- posiada praktyczny "klips" jak w długopisie,
- zakres pomiaru: 0-120 stopni Celsjusza,
- wymiary (dł/szer): 11 x 5,2 cm,
- w zestawie: termometr, skuwka do chowania sondy.

W tej chwili brak opinii klientów.

Napisz recenzję

Podobne produkty