Olej z pestek malin nierafinowany 50 ml

New product

Olej z pestek malin zimnotłoczony – jest to olej kosmetyczny doskonały do każdego rodzaju cery: dojrzałej, wrażliwej, trądzikowej jak również suchej.

19,80 zł (brutto)

Olej z pestek malin nierafinowany 50 ml

Olej z pestek malin zimnotłoczony – jest to olej kosmetyczny doskonały do każdego rodzaju cery: dojrzałej, wrażliwej, trądzikowej jak również suchej. Jest wyjątkowo dobrym kosmetykiem do pielęgnacji okolic oczu.

Właściwości oleju z pestek malin:
- jest stabilny,
- dobrze się wchłania,
- ma lekką konsystencję,
- nie pozostawia tłustego filmu,
- posiada delikatny zapach.

Skład: 100% Oleju z pestek malin zimno tłoczony.

INCI: Rubus Idaeus seed oil

Przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu.

W tej chwili brak opinii klientów.

Napisz recenzję

Podobne produkty